Housing First og efterværn efter CTI-metoden

FAPACADEMY  er certificeret i Housing First.

Vi tilbyder efterværn efter CTI-metoden i op til 9 måneder i hele Danmark til f.eks. borgere der flytter til egen bolig efter ophold på §§107-110 bosted, efter Servicelovens §85a.

Servicelovens §85a – Priser og refusion

Der er en 24/7 support fra og adgang til FAP SYSTEMET’s digitale platform til en pris på 2495,-kr./md med læringsvideoer og materialer samt – inklusiv 4 online gruppemøder med en Certificeret CTI - ICM rådgiver med RTB/4steps Neuro Transformation Addiction uddannelse og erfaring i misbrugsbehandling.

Handlekommunen fastsætter yderligere støttebehov og antal støttetimer pr. uge.

Pris pr. personlig støttetime 750 kr. Prisen inkluderer udarbejdelse af professionelle udviklingsplaner, evaluering og effektmåling efter afslutning på forløbet.

Kommuner kan få refusion for udgifter forbundet med støtten i op til 2 år.

Priseksempel (supplement til CTI forløb) med digitale gruppemøder og adgang til MANUALEN på platformen:

  • 9 måneders indsats a 2 gruppemøder med rådgiver pr. uge samt adgang til platformen 24/7 samt - fratrukket refusion = 11225,-kr.

Forløb, indsats og timepris kan variere efter aftale med kommunen.  

Priseksempel med personlige rådgiver timer:

  • 9 måneders indsats a 2 personlige rådgivertimer pr. uge samt adgang til platformen 24/7 samt 8 månedlige online gruppemøder - fratrukket refusion = 38227,-kr.

Forløb, indsats og timepris kan variere efter aftale med kommunen.  

CTI-forløbet efter Servicelovens §85(a) kan foregå i tre faser:

Overgang fra bosted, behandling, fængsel, forsorgshjem til bolig

  • Der etableres kontakt via et online møde, hvor det aftales hvilke behov, ønsker og drømme borgeren ønsker at arbejde med. Der udføres et interview og screening for at sikre at forløbet tilpasses borgeren.
  • Adgang til digitale læringsvideoer og digitale gruppemøder og evt. personlige digitale timer med rådgiver. Emner tilpasses borgerens situation i forhold til Indflytning og etablering af lejlighed, kontakt til offentlige instanser som jobcenter, psykiatri mv. Emner som budgetlægning, afbetalingsordninger m.v. etablering i det offentlige system
  • Fastholdelse af bolig, botræning (gen)etablere sunde og støttende nye og gamle netværk, start på sportsaktiviteter eller andre netværksskabende tiltag.
  • Der arbejdes henimod en selvstændig livsførelse med bæredygtige relationer til civilsamfundet, etablering i job/uddannelse og evt. familie.

 

Udviklingsplaner sendes efter aftale til handlekommune. Og det vurderes om borgeren efter endt forløb forventes at kunne leve et selvstændigt liv med få eller ingen indsatser fra handlekommune. Forløbet afsluttes med en effektmåling og evaluering.